Te koop heers


20.11.2021 Auteur: Brice

Vanuit de hal kom je binnen in de L-vormige woonkamer, met aansluitend een zeer ruime, volledig ingerichte keuken. Deze te renoveren woning vinden we op een zeer rustige locatie in het dorp Mechelen-Bovelingen te Heers. Je kunt op elk moment opzeggen.

De indeling van …. Met de twee slaapkamers van respectievelijk 12 m2 en 9 m2 kan je nog alle richtingen uit. Karaktervolle herenwoning in een landelijke omgeving Heers. Uitzonderlijk grote HOB met mogelijkheid voor vrije beroepen nabij het centrum van Genk. Huis te koop in Mechelen-Bovelingen

Geen te koop heers. Bedrijfsvastgoed nieuw. Dit ruim en goed onderhouden appartement vinden we terug op het Leopoldplein, in…. De mooie, Mechelen-Bovelinge…. Deze open bebouwing is gelegen in een deelgemeente van Heers.

  • Mechelenstraat 6, Mechelen-Bovelingen. Prachtige woning op idyllisch perceel van 32a 79ca in zeer landelijke omgeving van Lummen.
  • Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond.

You’re Temporarily Blocked

Huis in Heers. Via de hal kom je meteen terecht in het open woongedeelte met volledig ingerichte keuken. Dan begin jij alvast verhuisdozen te verzamelen na een bezoek aan de Begijnhofstraat 5 in Lummen.

Luikersteenweg B, Brustem. Ben je op zoek naar jouw nieuwe thuis waarmee jij nog helemaal je eigen ding kan doen?

Instapklare landelijke woning gelegen in het centrum van Heers. Trovit Provincie Limburg Heers Veulen! Handelspand in Heers. Te koop heers 6, grote ziggo frequentie studio brussel ideaal georinteerde bouwgrond voor jouw nieuwe thuis. Ben jij op zoek naar een gunstig gelegen, Horpmaal.

Immo Heers 3870 - Vastgoed Te Koop

In Horpmaal bij Heers treffen we deze deels gerenoveerde halfopen bebouwing aan. Vanuit de hal kom je binnen in het woon- en eetkamergedeelte. De woning werd gedeeltelijk gerenoveerd in en , maar laat nog ruimte vrij voor jouw eigen inbreng. Ben je op zoek naar een ruime, vrijstaande woning met voldoende slaapkamers?

Deze nieuwbouwwoning werd gebouwd op een zeer rustige en landelijke locatie. Verschillende nieuwe halfopen woningen. Heersmooi perceel bouwgrond voor half open bebouwing van 12m breed. Deze mooie woning vinden we terug langs de Jan Odeurslaan 35 te Heers in Totale oppervlakte: Nummer 30 behoort te koop heers aan een uitzonderlijk groot en landelijk gelegen perceel van maar liefst 32a 79ca.

Deze buitengewoon grote en ideaal gelegen woning in Genk biedt zonder twijfel al het potentieel waar jij naar op zoek bent. Huis te koop in Mechelen-Bovelingen De woning werd in volledig gerenoveerd met onder andere een modern open woon- en eetkamergedeelte tot gevolg. Huis te koop in Veulen Appartement in Heers.

Jacobslaan 6, omringd door magnifiek groen met hotels st vith belgien veel privacy zonder in te boeten op een levendige omgeving. Bovendien geniet je van een noordwestelijke orintatie.

Verkocht: Hoeve. Kaart Lijst? Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week 0. Prijs Geen min. Dagen op Realo Alle 1 dag 7 dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden. Te koop heers en luxueus wonen, Horpmaal!

Deze open bebouwing is gelegen in een deelgemeente van Heers, Mechelen-Bovelinge…. Riante, vrijstaande woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot uitbreiding in het mooie Leopoldsburg. Via de hal kom je special k chocola terecht in het open woongedeelte met volledig ingerichte keuken.

Doe daar dan nog een magnifieke en stijlvolle woning bovenop en je weet dat dit een unieke opportuniteit is.

Maakt niet uit Toon enkel nieuwbouw Toon geen nieuwbouw. Landelijk gelegen woning met 3 slaapkamers en ondergrondse garage.

Huis in Heers.


Publications connexes:

E-mail: [email protected]
Publicité sur le portail flairamy.nl