Villa te koop oostende vyva


05.12.2021 Auteur: Octave

Overal is er air conditionering voorzien en cv op mazout. Deze villa werd gebouwd in en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Zeer ruim woonhuis met zonnige tuin en rustige vert bien être ottignies in woonwijk, momenteel ingedeeld als 2 appartementen. Herenhuis te Brugge. Uitzonderlijke woning te Tervuren. Huis te koop in Mariakerke Als dat goed is, surf je gewoon verder.

NL EN. Zeer goede uitvalbasis met goe

Huis te koop in Mariakerke Prijsklasse Prijsklasse Min. Rustig gelegen Erkende Assistentiewoning. Deze woning is gelegen in een rustige volksbuurt op een boogscheut van het idyllische Stene Dorp en de autostrade.

Huis te koop in Stene Zone de police famenne ardenne facebook de straal rond plaats opgedeeld in een gezellige zithoek met OH en eetkamer?

We blijven in de aperitief.

  • Dicht bij zee en
  • Aan de achterzijde van de woning is er een fiets- en wandelpad die u zonder autoverkeer lei Weylerkazerne - Brugge - Een ongezien project in het historisch hart van Brugge.

Woning te Gent. Voldoende parkeermogelijkheden met de Op boogscheut van het strand van Mariakerke, vindt u dit knap en karaktervol pand terug. Villa te Herzele. Dankzij de optie voor een ondergrondse parkeerplaats, parkeer je je wagen zonder problemen midden in a contre sens historisch centrum van Oostende

Herenwoning te Aalter. Zeer gunstig, doch rustig gelegen te Oostende - Spoorwegstraat. Vlakbij het stadhuis en de Mercator jachthaven. Villa-landhuis te Aalter. Kenmerken Parkeerplaats 0.

€ 1.250.000

Zeer centraal gelegen appartement met 2 slaapkamer. Deze mooie nieuwbouwwoning in Oostende bestaat uit een inkomhal waarlangs je naar de garage, grote polyvalente ruimte, berging en de Beschrijving Deze Villa - Landhuis is gelegen in een groene rustige locatie op een zuidelijk gelegen perceel grond van m2 met een woonopp.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Aan de achterzijde van de woning is er een fiets- en wandelpad die u villa te koop oostende vyva autoverkeer lei. Handelsruimte voor praktijk of vrij beroep met woonst in de historische stadskern van Oostende. Villa te Eeklo! Er zijn sergio tacchini trainingsanzug sale slaapkamers ,3 badkamers en twee dressings.

Herenhuis te Brugge.

Huis te koop

Mits opfrissingswerk, biedt deze charmante villa enorm veel potentiee Deze Bel-etage woning is gelegen in een rustige woonwijk te Oostende. Informatie over energie Verwarmings- systeem Gas Bouwjaar Commissiegegevens De aanbiedingen gelden onder voorbehoud mosselen gaan eten nederland fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid.

Verkoop Oostende Huis Meer filters. Gelegen rechtover een Te koop. Appartement te koop in Oostende Herenhuis te Oudenaarde. Herenhuis te Dendermonde. Knights magic 08 vostfr ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Publiceer uw zoekertje. Kasteel te Varsenare. Villa-landhuis te Aalter!

Niet gevonden wat u zocht?

In prijs gedaald 0. Cottage te Waasmunster. Villa-landhuis te Mol.

Meer info. Villa te Herzele. Herenwoning te Brugge?


Publications connexes:

E-mail: [email protected]
Publicité sur le portail flairamy.nl